Az elektronikus szerződéskötés lépései:
1. Regisztráció webáruházunkba. A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása). Fizetési feltétlek:

– banki átutalással

– személyes átvételnél készpénzben vagy bankkártyával

3. Az Luna Fürdőszoba megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a https://www.lunafurdoszoba.hu/, illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
4. A megrendelést követően a raktáron lévő termékeket 2-3 munkanap alatt szállítjuk ki vagy átvehető vevőszolgálatunkon. Ettől eltérő szállítási időről értesítjük megrendelőnket.
5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
6. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a https://www.lunafurdoszoba.hu/ nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:
1. Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
2. Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze az lunafurdoszoba@gmail.com e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 2 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.
 

Szállítási díj: 


Bolti átvétel: 0 Ft;

Aktuális postai díjszabás az alábbi linken megtekinthető.