A Luna Fürdőszoba Stúdió Kft 2001-ben alakult második generációs családi vállalkozásként fürdőszoba felszerelési cikkek kereskedelmére. Termékeink között megtalálható minden, ami a fürdőszoba berendezéséhez és a hidegburkoláshoz szükséges. 

Bemutatótermünk a Hatria, Tres és Schwab gyárak kiemelt partnere.

Beszállítóink között a legismertebb hazai mellett a nemzetközi piacon szereplő legnagyobb cégek (Cersanit,Deante Roca, Ravak, Radaway, Sapho, Kolpa-San, Kolo, Duravit, Laufen, Jika, Keramag, Riho, Polysan, Marmy, Hansgrohe, Grohe, Geberit, Radeco, Aco, Bugnatese, Teka, Mofém, Kludi, Royo, Mapei, Baumit) is megtalálhatók.

Büszkék vagyunk rá, hogy családunk 40 éve jelen van a magyarországi fürdőszoba kereskedelmi piacon.

Visszatérő vásárlóink tanúsítják, hogy a kiválasztott termékeket szakértelemmel, megbízható minőségben, kedvező áron, rövid határidővel be tudjuk szerezni nagykereskedelmi partnereinktől.

Igényesen kialakított üzletünkben széles termékpalettával várunk minden kedves érdeklődőt. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, mind a modern stílus képviselői. Ezzel is segíteni szeretnénk azt, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének és álmainak megfelelő termékeket.

A cégünk alapítása óta elsődleges célkitűzésünk a vásárlói igények teljes körű kielégítése magas színvonalú kiszolgálás mellett, igény szerint például a megrendelt termékek házhozszállítása is szerepel a szolgáltatásaink között.

Az üzlet tulajdonosai sokéves tapasztalattal és határtalan belsőépítészeti ötletekkel segítenek megvalósítani Vevőink elképzeléseit.

A kínálatunkban szereplő termékek egy része (fürdőszoba és konyha csempék, járólapok és gres lapok, burkolóanyagok, szaniteráruk, zuhanyfülkék, csaptelepek, kádak, zuhanykabinok, mosdók, fürdőszobai bútorok, fürdőszobai kiegészítők és burkolási segédanyagok) egy része megtalálható raktárunkban, ami lehetővé teszi a vásárlóink azonnali kiszolgálását. Bemutatótermünkben a hozzáértő személyzet udvarias kiszolgálás mellett magas szintű szaktanácsadással segíti az Ön választását. Egyedi igényeket is gyors és pontos határidővel teljesítünk!

Várjuk szeretettel a Luna Fürdőszoba Stúdióban!